Herberg de Brabantse Kluis

De Brabantse Kluis is gelegen in Aarle-Rixtel tegen natuurgebied de Biezen in de Brabantse Peel. Uniek is het samenwerkingsverband tussen missieklooster Heilig Bloed en de herberg. Er wonen momenteel ongeveer 25 missiezusters in het klooster, die u regelmatig rond zal zien lopen en die een praatje met u maken.

In de herberg wordt u gemoedelijk en gastvrij ontvangen en het is de ideale locatie om na de biggetjeswandeling weer heerlijk op adem te komen onder het genot van een drankje en een hapje. Door de combinatie van wat de herberg te bieden heeft is het  de perfecte afsluiter van een heerlijke dag of juist een zeer aangenaam begin..

De keukenbrigade van de Brabantse Kluis verwent haar gasten graag met lekkere gerechten bereid volgens eigen receptuur. Op de menukaart vindt u verrassende gerechten, met een knipoog naar de boerderij of een salade vernoemd naar de zusters. Door de openhaarden en het knusse interieur is er een gezellige ambiance.

Kijk op de website www.brabantsekluis.nl voor meer informatie over de herberg. U bent in ieder geval van harte welkom op deze locatie aan de Kloosterdreef 8 in Aarle-Rixtel.